diumenge, 8 d’agost del 2010

Ja hi som a la FEALC! (...?)


Segons ens revela un informador, que vol restar a l'anonimat, a la reunió del bureau de la FEALC s'ha admès a aquesta federació internacional d'espeleologia a un nou membre de ple dret procedent d'Europa.

Aquesta novetat no té gaire d'extraordinari, sinó fos perquè es tracta d'una nació d'Europa a Amèrica. L'informador no ens va voler dir de quina nació es tractava.

Després de molt insistir ens va revelar que: la documentació es va presentar amb el nom en clau de: Pi de les Tres Branques.



Això ja ens va fer sospitar. Així que vam intentar contactar amb les seus de les màximes organitzacions.

Només obtingueren respostes del contestador automàtic o altres respostes com aquestes: ¡Estamos agotados! Wimblendon; la roja en Sudáfrica; atletismo en Montjuic y ahora viene el basquet!

Ja ho entenem, i a més i més a l'entremig del cas Cesc. Són moltes les emocions i els èxits que no paren.

Després d'oferir-li a l'informador una bobina de 200 m, que no li va semblar prou, a més li van donar 6 parabolts i un CD de l'Alejandro Sains, ens va comentar més detalls, com que: la documentació es va lliurar des de les illes Caiman i que l'adhesió era circumstancial, ja que s'estava preparant en secret una assemblea del parlament a Andorra per a proclamar la República, així si anaven mal girades podien fugir més ràpidament.

A l'escoltar tot això ens vam exclamar! Però no ens va voler tornar el material, doncs ens va dir que haviem fet un tracte.

El cert és que aquest no fora el primer precedent de canvi de continent. Abans, esports molt més rodats van haver de navegar per l'oceà.

Encara que aquesta noticia, possiblement, es tracti d'una serp d'estiu, nosaltres, quasi bé cada dia fem ressenyes, també de ficcions.

POTSER? MÉS INFORMACIÓ

2 comentaris:

  1. El rumor es cierto, yo doy fé, ya que estuve en la reunión acompañando al presidente de mi Federación (de un país centroamericano.
    Esta nueva federación parece que entra con fuerza y sus componentes hablaban un idioma estraño. En fin, que sea para bien.

    Augusto

    ResponElimina
  2. Bem-vindo!
    Estamos muito satisfeitos. Aqui não toreamos, dançava o samba.
    Ronaldinho das Cobas

    ResponElimina